pondelok 23. januára 2012

Čo je dôležité vedieť pred použitím svetelnej terapie biolampou


Pred použitím biolampy je dôležité miesto, ktoré budete ožarovať, očistiť a odmastiť mydlovým roztokom alebo pleťovou vodou.

Svetelná terapia biolampou môže byť ako  samostatná terapia, rovnako ako doplnková liečba v kombinácii s inými formami liečby. V takomto prípade pred použitím svetelnej terapie by ste sa mali poradiť s lekárom.

Odporúčania pre použitie svetelnej terapie:

  1. Svetelná terapia  je dôležitou súčasťou každodennej starostlivosti o telo. V závislosti od určenia si zvolite požadovaný počet terapií – 1 x alebo 2 x denne. Bio lampu použite kedykoľvek vtedy, keď máte čas na odpočinok a tak máte prietor užívať si biostimulačný účinok. Ráno a Ideálne večer.

  1. Uvoľnite sa a priamy lúč svetla biolampy nasmerujte na tú oblasť tela, ktorú chcete liečiť, aby na ňu svietila v pravom uhle, vo vzdialenosti 5-15 cm od povrchu tela/pokožky. Vzdialenosť závisí od typu bio lampy, ktorú máte k dispozícii a ktorú používate.

  1. Dbajte na to, aby ste ožarovania nehýbali svetlom, t.j. svetelný lúč má svietiť na 1 miesto od 4 – 8 min podľa indikácie / choroby / zdravotných problémov alebo podľa doporučenia Vášho lekára, kozmetičky.

  1. Veľké miesta potvrchu tela ožiarujeme postupne až pokiaľ nebude preliečená celá časť / oblasť.

  1. Svetloliečbu Biolampou  použite každé ráno a večer po dobu 4 až 8 minút, alebo podľa odporúčania svojho lekára alebo kozmetičky. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára