pondelok 23. januára 2012

Aj v dermatológii a kozmetických salónoch má svetloliečba úspech


Čím je Biolampa a jej použitie v kozmetických salónoch a v dermatológii výhodná

Svetelná terapia s použitím biolampy predstavuje dokonalý doplnok pre každodennú starostlivosť o krásu doma. Mimoriadne vhodná je aj pre kozmetické salóny, ktoré ho využijú pri každodennej práci s klientkami. Táto liečebná metóda zvyšuje účinnosť každodennej starostlivosti o pleť. Polarizované svetlo biolampy zlepšuje vzhľad pokožky už po prvej liečbe. A pri pravidelnom používaní je pozitívna zmena farby a textúry. Vrásky a rozšírené póry menej viditeľné. Koža dostane lesk, stáva sa hladkou a zdravá. Veľmi dobre sa svetelná terapia osvedčila aj pri problémoch s akné (akne).


V prípade každého človeka je starnutie pokožky veľmi odlišné a objavujú sa vrásky, koža ovisá, stáva sa suchou. Mladá pleť je svetlá, pružnejšia. Po dosiahnutí 25. roku veku koža začína postupne proces stárnutia kože, znižuje sa aktivita kožných buniek a ich schopnosť regenerovať tkanivo.

Predčasné starnutie kože ovplyvňuje aj dlhodobé vystavovanie slnku, znečistenie, zlé stravovacie návyky, fajčenie a stres. Niet pochýb, že tieto faktory moderného života  majú stále väčší vplyv. Ľudia jedia potraviny s vysokým obsahom dusičnanov, obyvatelia mnohých, hlavne priemyselných, miest dýcha znečistený vzduch, väčšina ľudí nemá fyzickú záťaž a necvičí. Nedostatok pohybu vedie k zhoršeniu krvného obehu a bunky nedostávajú potrebné množstvo kyslíka, vitamínov a minerálov, ktoré sú potrebné na prevenciu stárnutia. Okolo 50 rokov veku života ľudí telo prestane   produkovať elastín úplne. V dôsledku toho koža ovisne a tvoria  sa vrásky. Žena začína starnúť rýchlejšie, menopauza ešte viac urýchľuje tento proces.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára